background

There was an error in this gadget

Friday, 16 August 2013

alhamdulillah..syukur kepadaNya...akhirnya keinginan nak berblog tercapai jua ... Firstly terima kasih buat my lover hubby,tanpa keizinannya,mustahil cik wina berblog.:) Terima kasih jugak kat anak sedara yang happening sporting Syafikah Jamanhuri..yang sanggup bersusah payah buatkan blog Cik Wina ni.juga anak2 yang tak putus2 bagi sokongan. Apa2 pun terima kasih sangat2.sayang semua.:)
dengan adanya blog ni,banyak yang Cik Wina nak kongsikan agar dapat di manfaatkan bersama...kalau ada yang sudi berkongsi apa2 juga yang drasakan dapat dmanfaatkan bersama,lagi bagus,dapat kita bertukar2 pendapat..juga mengeratkan silaturahim  sesama kita.xgitu...
Oleh kerana kita baru menyambut hari raya,Cik Wina nk ucap SELAMAT HARI RAYA ADIDILFITRI kepada semua yang beragama Islam..juga selamat menuaikan puasa 6.
Kepada yang sudi meluangkan masa dblog Cik Wina ni,Selamat Datang dan salam kenal dari Cik Wina.Cik Wina harap sudi2lah bantu Cik Wina yang masih baru lagi dalam dunia blog ni.Cik Wina sedia terima teguran jika ada salah..kalau ada cadangan yang baik lagi membina amatlah Cik Wina alu2kan..dan hargai..
baru berblog dah panjang lebar...ermm tentu borring.kalau cam tu,Cik Wina stop dulu lah ye.badan pun dah letih.Cik Wina rehat dulu.nnt kita borak lagi.sebelum tu,terima kasih lah ye kepada yang sudi menjengah blog Cik Wina yang x seberapa ni. Jumpa lagi..wassalam.

No comments:

Post a Comment